Boligsiden

Som medlem af Djøf kan du gratis sælge, bytte og udleje din bolig her. Obs! Udvalgte annoncer vil blive trykt i Djøfbladet.Aalborg - studerende søger bolig


Af Kræmmer, Christian | 03-09-2017 12:26:12

Jeg søger en studieboliger i Aalborg eller omegn - værelse, delelejlighed, lejlighed, bare tag over hovedet. Kom ind på studiet i runde 2. Og var derfor ikke med i opløbet om kollegier og andre studieboliger. Om mig: M 24 år, har boet selv i flere år, arbejdsom, rolig, omgængelig og meget hjælpsom. Viceværtforpligtigelser ingen hindring. Max leje 3500 pr måned

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Provence, Nyons velfungerende feriehus med plads til 10.


Af Jens Anker Hasager | 03-09-2017 10:24:32

I en fredelig dal, 5 km øst for Nyons udlejes ejendom med swimmingpool og bjergudsigt. Huset er fleksibelt og udlejes i sin helhed eller som studiolejlighed og separate værelser, fra 2 - 10 personer.
Der er gode muligheder for vandring og cykling. Området er kendt for mad og vin af meget høj kvalitet.
Se mere på www.larochette.dk

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Ribes ”New Yorker”-lejlighed sælges


Af Karsten Hesse | 30-08-2017 10:44:43

Lejligheden er nyindrettet som taglejlighed i 2008 i Stiftamtmandsgården i Ribes historiske bycentrum. 2 værelses på 118 m2. Egen parkeringsplads. Stort privat kælderrum på 25 m2 med vaskemaskine og god plads til at tørre.

Brostens-gård med siddepladser og cykler under halvtag. I den modsatte ende en fælles have. Det hele omkranses af en smuk mur. Meget velorganiseret ejerforening og fint fællesskab og naboskab. Lejligheden er til salg for 2,095 mio. kr. kontant.

Kontakt tlf. 20 74 66 22 for flere oplysninger og fremvisning

Ribes ”New Yorker”-lejlighed sælgesRibes ”New Yorker”-lejlighed sælgesRibes ”New Yorker”-lejlighed sælges

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Luksus sommerhus / skihytte direkte til sø, sandstrand & skov udlejes


Af Ricco Brorson Hagenflindt | 26-08-2017 12:40:23

Dejligt arkitekttegnet fritidshus på 134 m2 i to plan direkte til svensk badesø. Huset er højt beliggende med pragtfuld udsigt over søen Södre Gussjö, hvorfra man kan bade, fiske og sejle fra sandstranden – lige nedenfor grunden.

Huset indeholder bl.a. 4 soverum med i alt 9 sovepladser, 2 store stuer, tv, DVD/Blueray, Wii og internet, aircondition, badeværelse med spabad, vaskemaskine/tørretumbler samt sauna med dampbad.

Huset ligger på en 2.400 m2 stor naturgrund i en skov - udover to naboer, er nærmeste bebyggelse 1 km væk. I haven er der stor terrasse med havemøbler, hængekøjer, vildmarksbad, bålplads, grill, legestativ og trampolin. Der er stor (over 10 m2 ) el-drevet tømmerflåde med bord og stole, så man kan sidde behageligt, mens man sejler rundt på søen. Til huset hører desuden en 4-personers kano og 4 voksen- og 2 børnecykler.

Huset ligger 12 km fra Isaberg, hvor der i sommerhalvåret bl.a. er mulighed for Tree Top Adventure samt køre på segboard og MTB. Samme sted er der også mulighed for at besøge Eventyrlegepladsen og Elgparken. Nærmeste golfbane er Isaberg golfklub (36 huller), som ligger 9 km fra fritidshuset. Astrid Lindgrens Verden / Vimmerby ligger knap 200 km huset og High Chaparral ligger 30 km fra huset

Huset ligger 113 km fra Varberg, 191 km fra Helsingør og 277 km fra København
____________________________________________________
Læs mere på www.hagenflindt.dk - her kan man også se hvornår huset er ledigt, deruden er der information omkring huset og aktiviteter i område

Luksus sommerhus / skihytte direkte til sø, sandstrand & skov udlejesLuksus sommerhus / skihytte direkte til sø, sandstrand & skov udlejesLuksus sommerhus / skihytte direkte til sø, sandstrand & skov udlejes

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

3 vær. lejlighed, 2400 København NV


Af Kim Oulund | 25-08-2017 13:16:45

Rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Herfra direkte adgang til stor stue i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er stilrent med lyse elementer og god skabsplads. Fra den rummelige stue er der direkte adgang til kæmpe terrasse, hvor der er plads til grill og altanmøbler. Det store soveværelse har indbyggede skabe, som følger hele den ene væg. Ekstra værelse som fx enten kan bruges som kontor eller børneværelse. Moderne flisebadeværelse med mørke fliser på gulvet og hvide fliser på væggene, som matcher granitbordpladen godt. På badeværelset er der gulvvarme samt vaskesøjle med kombineret vaskemaskine og tørretumber.

Ejendommen: Moderne ejendom fra 2007 midt i den prisvindende og spændende Nordvest park. Veldrevet ejerforening hvor der er styr på tingene. Her er skønt gårdmiljø med legeplads, grønne arealer, cykelkælder, dørtelefon, elevator samt fælleslokaler. Endvidere har lejligheden brugsret til privat kælderrum.

Kvarteret: Hulgårds Have er et unikt, grønt boligområde med en god beliggenhed. Mod syd og øst strækker det hektiske byliv til den indre by. Mod nord og vest ligger herlige naturområder som Bellahøjparken, Degnemosen og Kirkemosen. Der er endvidere rigtig gode indkøbsmuligheder i gåafstand samt offentlig transport lige om hjørnet. Skole og institution findes også i nærområdet.

3 vær. lejlighed, 2400 København NV3 vær. lejlighed, 2400 København NV3 vær. lejlighed, 2400 København NV

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  
Af Signe | 18-09-2017 21:26:40

Er der tale om udleje eller salg?

Skriv et svarSkriv et svar

0

Klitmøller - Cold Hawaii


Af Lars Sloth | 24-08-2017 11:40:24

Se mere på

https://clemmessti.wordpress.com/

Klitmøller - Cold Hawaii

Skriv et svarSkriv et svar

1

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

Børnevenligt hus med 5 værelser på lukket vej nær skov og Geelsbakke.


Af Henrik Ingerslev | 24-08-2017 00:20:42

Efter 27 dejlige år sælger vi vores skønne storfamiliehus på 186 kvm i forskudte plan. Grundplanet består af en stor entré/hall, en lys vinkelstue med udgang til den sydvendte terrasse, et køkken og et gæstetoilet. Kælder på 30 kvm med viktualierum, vaskekælder og kælderrum med fyr. På det forskudte plan er der et badeværelse samt 2 værelser. Førstesalen har et stort multirum med loft til kip, et badeværelse og 3 store værelser med en flot udsigt over Geelsskov. Huset ligger på en 800 kvm grund som giver plads til en lukket og børnevenlig have med mangfoldigt fugle og dyreliv, en overdækket terrasse, carport og redskabsskur.
Med solcelleanlæg, solfanger og nye energiruder har huset en god energiøkonomi.
Huset ligger på en lukket vej, i kort afstand fra offentlig transport til Lyngby og København, tæt på DTU, og med rig mulighed for naturoplevelser i skoven og ved Mølleåen.
Se huset hos Home på https://home.dk/boligkatalog/rudersdal/2830/huse-villaer/birkholmsvej_3_172a00156.aspx

Børnevenligt hus med 5 værelser på lukket vej nær skov og Geelsbakke.Børnevenligt hus med 5 værelser på lukket vej nær skov og Geelsbakke.Børnevenligt hus med 5 værelser på lukket vej nær skov og Geelsbakke.

Skriv et svarSkriv et svar

0

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  

2-3-værelses bolig søges til leje eller køb


Af Freja Strandby | 20-08-2017 17:24:28

Skal du leje din lejlighed ud eller måske sælge den?
Jeg søger en bolig i Københavnsområdet (K, V, N, Ø, S, SV, Valby) til at leje for en længere periode eller til at købe. Jeg søger helst 2-3 v��relser, men også større 1-værelses.

Jeg er netop hjemvendt til København efter nogle års studier og arbejde i Sverige. Jeg har fast job i kommunikationsbranchen og stabil indkomst.

Jeg er glad, kreativ og håber at en DJØF'er kan tænke sig at leje eller sælge sin lejlighed til mig. I så fald er I velkomne til at kontakte mig.

2-3-værelses bolig søges til leje eller køb

Skriv et svarSkriv et svar

1

Se kontaktoplysninger

Del annoncen:  
Af Kim Oulund | 25-08-2017 13:22:39

Hej

Jeg har en bolig 3 værelser, som kan lejes eller købes.

Byggeri fra 2007 beliggende midt i park ved hulgårdsplads.

Skriv et svarSkriv et svar

0

 

 

 

Send mig en mail når der er nye kommentarer på siden.
Kommentér